Psychosomatische fysiotherapie

Heb je last van pijn, benauwdheid, stress of vermoeidheid? Belemmert je lichaam je in wat je graag wilt doen? Pieker je veel of is het lontje kort?

Deze klachten bevatten waardevolle informatie. Het lichaam probeert je iets te vertellen. En de kans is groot dat het brein de klachten in stand houdt. Dankzij ademhalings- en ontspanningsoefeningen, leefstijl- en beweegadviezen kom je fysiek en mentaal, en ook daartussen, weer in balans. Heeft u daarbij hulp nodig? Maak een afspraak bij mijn collega Tamara. (Den Elzen Fysiotherapie)

In samenwerking met

Van der Klauw Fysiotherapie en Manuele Therapie heeft een samenwerkingsverband met Den Elzen Fysiotherapie. Beide praktijken zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Bolero in Voorhout.

Waarom met pijn blijven lopen als je er met een goed behandelplan vanaf kunt komen?

Contact

Stel uw vraag of dien een afspraak verzoek in via het onderstaande formulier. Liever een afspraak maken via Whatsapp?Afspraak via WhatsApp

Openingstijden

Maandag
8:00 – 21:00 uur
Dinsdag
8:00 – 18:00 uur
Woensdag
8:00 – 21:00 uur
Donderdag
8:00 – 18:00 uur
Vrijdag
gesloten

Afspraak annuleren?

Heb je een afspraak gemaakt, maar ben je verhinderd? Annuleer de afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren. Wanneer je niet tijdig afzegt wordt 75% van de reeds gereserveerde tijd in rekening gebracht.