Fysiotherapie helpt jou om pijnvrij te bewegen!

Afspraak maken

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut help ik jou bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten en zorg ik ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen. Heeft u nekpijn, lage rugpijn, schouderklachten, heupklachten of knieklachten? Maak een afspraak.

Intake

Bij de eerste afspraak vraag ik wat jouw lichamelijke klachten zijn, wanneer en waar de klachten optreden, hoe lang de klachten al bestaan en wanneer de klachten toe en afnemen. Daarna gaan we samen op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. Ook vraag ik naar jouw persoonlijke doelen. Wat hoop je met de behandeling te bereiken? Wat wil je (weer) kunnen?

Het onderzoek

Ik onderzoek het lichaamsdeel waar je last van hebt, en kijk welke invloed je klacht of aandoening heeft op je houding en de manier waarop je je lichaam beweegt. Nadat ik een diagnose heb gesteld, bespreek ik met jou het behandelplan.

De behandeling

De behandeling bestaat uit het mobiliseren van gewrichten en bewegingstherapie om zodoende de klachten te verhelpen.

Evaluatie

Na de behandelperiode vindt een evaluatie plaats om te bepalen of en in welke mate de behandelingen effectief zijn geweest. Als de hulpvraag beantwoord is, zullen we de behandelperiode afsluiten door middel van een eindevaluatie.

Vragen omtrent de gezondheid

Zou je de volgende vragen kunnen beantwoorden?

  • Heb je nu COVID-19?
  • Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met COVID-19?
  • Ben je genezen van COVID-19 korter dan 2 weken geleden?
  • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: koorts (>38 graden), verkoudheidsklachten, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheidsklachten?
  • Heeft een huisgenoot/gezinslid met deze symptomen?
  • Ben je in thuisisolatie?

Beantwoord je een van deze vragen met Ja? Neem dan eerst contact met mij op. Het consult kan verplaatst worden of online plaatsvinden via een Videoconsult (Physitrack).

Van der Klauw Fysiotherapie en Manuele Therapie is gevestigd in Gezondheidscentrum Bolero in Voorhout.

Waarom met pijn blijven lopen als je er met een goed behandelplan vanaf kunt komen?

Contact

Stel uw vraag of dien een afspraak verzoek in via het onderstaande formulier. Liever een afspraak maken via Whatsapp?Afspraak via WhatsApp

Openingstijden

Maandag
8:00 – 21:00 uur
Dinsdag
8:00 – 18:00 uur
Woensdag
8:00 – 20:00 uur
Donderdag
8:00 – 18:00 uur
Vrijdag
gesloten

Afspraak annuleren?

Heeft u een afspraak gemaakt, maar bent u verhinderd? Annuleer de afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig afzegt wordt 75% van de reeds gereserveerde tijd in rekening gebracht.